perjantai 13. tammikuuta 2012

Matka jatkuu

6,5 viikon jälkeen tuli aika hyvästellä ensimmäinen kotimme ja sen asukkaat  Waipukuraussa. Aika hujahti hetkessä ja ehdimme tehdä ja nähdä paljon. Kuitenkaan kissoja, joita olimme ensisijaisesti tulleet hoitamaan, emme juurikaan nähneet. Aamuisin talosta löytyneistä karvoista päätelleen ne kävivät yöaikaan syömässä ruokansa, mutta muuten karttoivat meitä. Viimeisellä viikolla huomasimme, että ruokailemassa tapasi käydä ainakin yksi vieraskin kissa.
Puutarhassa riitti mukavaa puuhaa ja talokin tuli siivottua lattiasta kattoon, koska kesä on ollut normaalia huomattavasti sateisempi. Isäntäperhe olikin tyytyväinen Euroopan lomaltaan palattuaan ja kirjoitti meille hyvät suositukset, mitkä auttavat varmasti uusien talonvahtipestien saamisessa.  Heidän palatessaan jännitimme kovasti ovatko kaikki kissat vielä hengissä, mutta samalla oven avauksella kaikki kolme juoksivat sisään turkit takkuisina, mutta muuten hyvinvoivan näköisinä. Tämän jälkeen kissat suvaitsivat meidän heitä silitellä muutaman päivän, jonka vielä vietimme isäntien kanssa. Tuona aikana meille tuli tarjous seuraavasta talosta, joka sijaitsee Mangakino -nimisessä kylässä pohjoissaaren keskipisteen vieressä. Siellä meitä odottaa kaksi koiraa ja hevonen. Ennen uuteen kohteeseen menoa on pari yötä aikaa kokeilla telttailua.
Tällä kertaa laitamme sekalaisia kuvia eri tilanteista ensimmäisessä kohteessamme:
http://magictrip.kuvat.fi/kuvat/14+Sekalaista+matkan+varrelta/

2 kommenttia:

  1. Mukavasti alkoi matkanne, toivottavasti jatkuu samanlaisena. mukavia kuvia, todella.
    Lailamummo

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Viime viikolla aloitimme luistelut koululla, viikonloppuna oli kova pakkanen, mutta tänään vain -4 astetta. Lunta on tullut paljon. Huomenna menemme koulusta Iso-Ylläkselle laskettelemaan, kivaa!
    Muistakaa ahkeroida kovasti, niin mekin olemme tehneet:-)
    Kaipaavin terveisin koulun väki

    VastaaPoista