maanantai 5. joulukuuta 2011

Viidakkoseikkailu

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomeen!
Mekin täällä ajattelimme sitä viettää, siitä toivottasvti kuvia ja tarioita myöhemmin.
Eilen teimme hurjan seikkailun. Tiesimme, että joki virtaa aika lähellä taloamme ja olimme kuulleet, että sinne johtaa polku. Lähdimme etsimään polkua ja siitä kertoo seuraava Taikan tarina:

Hei kaikki
 
olimme menossa uimaan ja isa johti meita  me menimme jonkun lammas farmin ohi tulva vallia pitkin  sitten poikkesimme tielta isa teki meille reitin jota pitkin paasisimme perille aluksi kaikki meni tosi hyvin mutta sitten alkoi koitua ongelmia ensinakin ei ollut niin paha ongelma mutta piikit pisti meita sitten kun paasimme turvallisesti vahan matkaa eteenpain niin vasta ongelomia olikin ensinakin oli paljon kaatuneita puita jotka piti ylittaa seka ,etta alittaa ja oli paljon monttuja sitten tuli minulla pissa uikkariin ja sitten tuli oja ja lahdimme takasin pain ja sitten kun ylitimme tukkia niin tukin edessa oli monttu ja Oula tipahti siihen ja se sattu mutta ei paljon kun lahdimme ilman ongelmia taisin pain niin isa ja mina huomasimme ,etta oulan paassa oli etana ilman kuorta me emme isan kanssa kehdanneet sanoa sita mutta ei mennyt kauaakaan kun oula losi etanan ja aiti kirkaisi sitten me losimme traktorin jaljet ja lahdimme seuraamaan niita sitten tuli risteys ja kaannyimme  pienelle polulle enaa ei ollut paljon ongelmia vaan kaunista ja huumaava tuoksu kun olimme melkein toisessa risteyksessa niin minulla tuli taas pissa uikkariin lopulta paasimme uimaan ilman ongelmia ja mina loysin tosi hienon ja aika syvan ainakin vauvoille uimapaikan ja siita tuli taikan spa sitten minulla opli kakka hata ja kesin vessa mutta isalla ja oulallakin oli vessa hata eika ne pitanyt lainkaan asiakkaiden wcsta mutta sitten me leikimme spata ja mina tiesin jo valmiiksi ulko altaan ja siita ei tullutkaan ulkoallasta vaan teatteri allas ja me kaikki teimme yhden naytelman mutta sitten tuli ukkos ilma ja meidan piti lahtea ja tulimme ongelmitta kotiin jos ei lasketa sita,etta paimen koira nuolas minua pakaraan;
muistellen taika
 
Pääsimme parahiksi kotiin ukkose alta. Vettä tuli kuin saavista kaatamalla ja välillä tuli kuulalaakereiden kokoisia jäärakeita.
 
Kuvia uintireissusta ja sateesta:
 

2 kommenttia:

  1. Äkäslompolon koulu7. joulukuuta 2011 klo 2.16

    Hyvää Adventtia. Kiitoksia hienoista kuvista, etenkin laukkakisakuvista. Teatteriesitysjuttu oli tosi hauska.

    VastaaPoista
  2. Heihei! Vai etanoita päässä ja teatteria viidakkojoella! Kyllä teillä aika jännittävältä matka siellä vaikuttaa. Ja kuinka hienoa, että sitten me voidaan katsoa niitä minun englanninkielisiä lastenelokuvia niin, että Taika ja Oula ymmärtää kaiken eikä vain kuvia! Skype löytyy täältäkin, että jos vain satutaan samaan aikaan ristiin menevien aikojemme kanssa koneelle niin täytyy jutustella. Voikaa hyvin!
    T. Laura - serkku!

    VastaaPoista